Disclaimer & Privacy

Deze website is met uiterste zorg samengesteld door Cooper-TVA B.V. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat alle informatie zo volledig, juist en actueel mogelijk is. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website, volledig, juist of actueel is.

Cooper-TVA B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Op of via de site wordt u met (hyper)links doorverwezen naar websites van derden, deze websites worden niet door ons gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Cooper-TVA B.V. is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en eventuele producten en diensten die op deze websites worden aangeboden. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.

Cooper-TVA B.V. hecht veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens. De meeste informatie is op of via de site beschikbaar zonder dat persoonsgegevens moeten worden verstrekt. Is dit wel het geval, dan worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet op de Privacy.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of op enige manier gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming van Cooper-TVA B.V.