Organisatie

Cooper is een onafhankelijk technisch adviesbureau. Wij bieden technisch advies, beheer en projectmanagement aan op het gebied van bestaande bouw en nieuwbouw. Wij zijn een dynamische, kleine en krachtige organisatie. Betrouwbaar, flexibel en pragmatisch. De juiste kenmerken om vastgoedeigenaren en beheerders de persoonlijke aandacht te geven die nodig is voor een optimaal (financieel) resultaat.

Waarom Cooper

Naast onze expertise zijn er een aantal redenen waarom Cooper de juiste partner in technisch vastgoed advies is:

  • Door ons specialisme en brede ervaring zijn wij in staat in kortere tijd en met efficiëntere inzet van middelen tot de kern van de zaak te komen.
  • Hierdoor wordt uw interne organisatie minimaal belast zonder dat wij voorbij gaan aan de noodzakelijke kennisoverdracht en betrokkenheid.
  • Bij de uitvoering van onze projecten staat uw specifieke situatie centraal en van daar uit wordt in nauw overleg naar een optimale oplossing toegewerkt.
  • Door deze bewezen aanpak en werkwijze bent u gegarandeerd van een optimale prijs-prestatieverhouding.
  • Wij zijn een onafhankelijk bureau. Onze adviezen zijn niet product gerelateerd en/of leveranciersgebonden, waardoor belangenverstrengeling wordt voorkomen.

Kortom: Cooper staat voor sneller, goedkoper, kwalitatief beter en klantgericht.

Directie

Ing. Koen Mutsaers (1970)

Heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de HTS Breda en is in het bezit van het HIT-W diploma, adviseur-BOEI en inspecteur-BOEI Transport en Werktuigbouwkunde.
Was gedurende 8 jaar werkzaam bij een groot raadgevend ingenieursbureau.
Is specialist op het gebied van gevelinstallaties en transporttechniek en staat binnen de branche bekend als expert op het gebied van "Veilig Werken op Hoogte". Wordt in die hoedanigheid vaak door klanten benaderd voor advies, second opinions en implementatietrajecten.

Wordt gewaardeerd om zijn vakkundigheid, kritische blik, groot realisatievermogen en gedegenheid.

Kenmerkend : doorzetten en creativiteit
Aanpak : duidelijk en helder
Motto : afspraak is afspraak
Passies : Myrthe, Lonneke, koken, skiën en dingen maken