Werken bij Cooper

Een medewerker aan het woord

"Cooper is een leuk jong bedrijf met erg afwisselende werkzaamheden. Zo zit je in een bouwvergadering, enkele minuten later sta je in het zonnetje op een dak om inspectie te verrichten. Je werkt aan meerdere trajecten tegelijk en participeert vanaf de opdrachtverstrekking tot de oplevering.

Binnen Cooper wordt niet enkel gekeken naar je capaciteiten op het werkterrein. Er wordt ook gekeken of je bij de collega's past, omdat we het belangrijk vinden een team te zijn. Dit bevordert niet alleen de werksfeer maar ook de werklust.
Cooper verleent alle medewerking om thuis te werken. Door de moderne communicatiemiddelen krijg je het idee dat je op kantoor zit terwijl je ook alle gemakken van je thuisomgeving hebt.

Daarnaast is er alle ruimte jezelf te ontplooien, je wordt niet meteen in het diepe gegooid. Ik wordt gestimuleerd om cursussen en bijscholing te volgen en dat vind ik als werknemer een goede zaak. Niet alle werkgevers hebben hier immers oog voor terwijl het zo belangrijk is om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn.

Wanneer je flexibel bent voor Cooper is Cooper dit op haar beurt zeer zeker ook. De adviesbranche kent periodes van hollen en stilstaan. Wanneer je een extra inspanning levert wanneer het nodig is, krijg je daarna de ruimte om een pas op de plaats te maken. Ze houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Want projectmatig werken moet wel bij je passen: ontspannen wanneer het kan en op andere tijden je lekker vastbijten in een project.

Kortom, bij Cooper voel ik me prima thuis!"

Peter Verdam
Sinds juli 2007 als adviseur werkzaam

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Maar we zijn altijd geïnteresseerd in nieuw talent.
Voor een open sollicitatie kun je contact opnemen met Koen Mutsaers.